Huzur Delisi

Huzur bazı insanlara göre değildir.

Sürekli derinize batan birşeylere alışmışsanız kuş tüyü yataklar sizi deli edebilir. O yumuşak öpücükler, kırmaktan korkarak uzanan eller... Tanrım! Ne kadar korkunç!

Huzurun yakın teması kuru öksürük gibi bırakmaz bazı insanların peşini. Uzun günler, upuzun saatler boyunca hasta olabilirsiniz. Sizin bu alışılmadık durumunuza bir de etraftan gelen gamlı baykuş sesleri eklenir.

Sorular başlar, sorgulamalar...

Felsefecilere taş çıkartan akıl oyunları, melankolinin dibine vurmalar.

Yalnızlıktan yakındığınız yatağınız bu kez dolmuştur, sıcaktır, güzeldir, eğlencelidir. Ama bu kez yalnızlığı isteme günlerine gelirsiniz ve toz parçacıkları gibi üfleyince geçmez bu dengesiz tortular.

Bazı insanlar, dengesizliklerinde boğulmayı, bir akrobat gibi ipin üzerinde korkuyla yaşamayı severler. Böyle insanlara huzur, asla girilmeyecek olan çıkmaz sokaktır.

Ve bir kere iteklediğinizde onu o huzur sokağınıza camınızı çerçevenizi indirmeden, sizi tuzla buz etmeden gitmek bilmezler.




Çok değil kısa bir zaman aralığında iki huzur delisi oluverirsiniz; bir tarafın fazlalığından, diğerinin eksikliğinden aklını kaybettiği...





15:59
Kocaeli, Trail of Grief-Agua de Annique






Yorumlar

Popüler Yayınlar